Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 30 december 2009

D66 Opsterland doet zelfstandig mee aan de verkiezingen

D66 Opsterland heeft besloten zelfstandig aan de komende gemeenteraadsverkiezingen deel te nemen. Het ledental is bijna verdubbeld en een aantal enthousiaste jonge mensen is bereid D66 in de raad te vertegenwoordigen. D66 wil door haar vertegenwoordiging in de raad het sociaal liberale geluid weer laten klinken in de Opsterlandse politiek.

De D66-lijst Opsterland is een combinatie van jong en oud, nieuw en ervaren, man en vrouw, met diverse achtergronden en beroepen. De top vier van de lijst wordt ingenomen door Romke de Jong, lijststrekker, gevolgd door Menno van der Hem, Marieke van de Ree en Lammy Möller-Roosjen. Met deze mensen, een grote groep op de achtergrond en een goed programma is D66 Opsterland klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen!