Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 14 februari 2014

oud-minister Borst overleden

” Het onvoorstelbare is gebeurd; the iron lady is er niet meer.Iedere tijd, iedere generatie kent eigen iconen maar soms is er iemand die dat allemaal overstijgt.Iemand met zo veel talenten en zo veel esprit. En dan denken wij dat het altijd zo geweest is en dat het altijd zo zal zijn. Els is één van ons, Els wijst de weg. En nu is Els weg. ”  deze quote is afkomstig van de landelijk website

Ze is 81 jaar geworden.

In navolging van de berichten over het overlijden van oud-minister Els Borst, is besloten om de campagne van D66 Opsterland tijdelijk op te schorten. Dinsdag 18 februari 2014 zullen we de campagnes vervolgen. Op de website van D66 Landelijk kunt u een condoleanceregister tekenen, indien u dat wilt klikt u hier.

D66 Opsterland wenst de nabestaanden veel sterkte…