Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 12 maart 2014

D66 in gesprek met Ureterp

Maandag 17 maart a.s. om 20.00 uur organiseert D66 Opsterland een gespreksavond voor alle inwoners van Ureterp en omgeving. De avond vindt plaats in Grandcafé Leave 17 bij woonzorgcentrum De Lijte. Doel van de avond is om samen met inwoners naar verbeteringen te kijken in en rond het dorp. Lijsttrekker Romke de Jong en kandidaat-raadslid Roy Postma zullen aanwezig zijn.

De avond is voorbereid op basis van een aantal zaken dat door Plaatselijk Belang Oerterp is aangegeven. Zo is onder meer aangegeven dat de nieuwe inrichting van de Weibuorren de nodige parkeeroverlast oplevert.

Afdelingsvoorzitter van D66, Klaas de Winter geeft aan dat het niet een avond wordt van veel pratende politici, maar dat politici deze avond vooral luisteren. De aanwezige inwoners worden dan ook vooral uitgenodigd om actief deel te nemen aan de discussies.

U bent van harte uitgenodigd!