Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 18 maart 2014

Omrop Fryslân volgt Roy Postma

Roy Postma (18) uit Beetsterzwaag is één van de jongste kandidaat-raadsleden van de nieuwe gemeenteraad van Opsterland. Naast zijn politieke bezigheden is hij schoolgaande. Reden genoeg om door een cameraploeg van Omrop Fryslân achtervolgd te worden. En met succes, want er kwamen vele positieve reacties.

 

De opnames werden diezelfde avond gebruikt in de uitzending van Hjoed, een nieuwsprogramma op de regionale televisie, waar Roy werd gevraagd over zijn politieke motivatie en ambitie. Daarnaast kregen we een stukje te zien waarbij Roy achter de schoolbanken zit.

D66 Opsterland is blij met een pluriforme samenstelling van de kandidatenlijst en steunfractie. Bestaande uit jonge talenten van achttien jaar tot oudere toppers van rond de zeventig.

Deze uitzending van Omrop Fryslân is te bekijken via deze link