Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 7 juni 2021

Shajan de Wagt lijsttrekker

De leden van D66 hebben Shajan Aize de Wagt (31) uit Bakkeveen als lijstrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen in Opsterland, volgend jaar. De Wagt groeide op in Drachten en werkte vanaf zijn negentiende, naast zijn deeltijdstudie aan Nyenrode, bij bedrijven als KPMG, PwC, Deloitte en PostNL. Hij is nu zzp-er op het gebied van financiële verslaggeving en compliance.

Met een vernieuwend en toekomstgericht verkiezingsprogramma en de toename van het aantal D66-leden in de regio verwacht De Wagt een goede uitslag bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Ik wil Opsterland interessanter maken voor de toekomstige generatie. Dit door mij onder ander in te zetten voor duurzame en flexibele woonoplossingen, een circulaire en regeneratieve agrarische sector, goede bereikbaarheid en meer ecotoerisme.”