Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 21 september 2021

Een leefbaar Opsterland – óók voor de toekomstige generatie?

“Het kan!! – maar dat kunnen we niet alleen.”

Meld je aan als D66-kandidaat voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Ook in Opsterland is het tijd voor nieuw leiderschap. Leiderschap dat omkijkt naar mensen en vooral verder kijkt dan morgen. Als we zo door blijven kabbelen blijft “Mienskip” een hol begrip, neemt de kansenongelijkheid verder toe, nemen het voorzieningenniveau en de bereikbaarheid af en nemen we de verkeerde afslag in de energietransitie. Juist in Opsterland sprake van een groot tekort aan betaalbare woningen, jonge Opsterlanders kunnen hier nu onmogelijk blijven. Tijd om te bouwen aan de toekomst!

Aan de toekomst van onze woonvoorraad, scholen, sportfaciliteiten, culturele instellingen, de lokale zorg, bereikbaarheid en  inrichting van de lokale democratie. Alles is politiek en alles is toekomst.

Voor de Raadsperiode 2022-2026 zijn wij op zoek naar integere en ambitieuze kandidaten die in een fris team aan de toekomst van Opsterland willen bouwen. Alles onder het motto:  “Een prachtig Opsterland, óók voor de volgende generatie”

Durf jij mee te bouwen aan deze toekomst? Ben je constructief en praktisch ingesteld, maar zeker niet bang om aan je progressieve standpunten vast te houden? Doen zoeken wij jou!

Meld je voor 30 september aan via: hans.ten.hoopen@d66opsterland.nl

Ben je geïnteresseerd, maar twijfel je nog? Stuur dan ook gerust een bericht en dan nemen we contact met je op!